tuotteet_ja_palvelut_logo
 
Urakoidessamme loivia kattoja katemateriaaleina käytetään PVC-muovista valmistettuja 1-kerroskatteita. Ne soveltuvat kaikkiin käyttöluokkiin ja niistä muodostuva kate on jatkuva, eli niiden saumat kestävät vedenpainetta. PVC-kate kuuluu paloluokitukseltaan luokkaan BROOF (t2) ja se on paloa ylläpitämätön (itsestään sammuva) eikä asennustyössä käytetä avotulta.

PVC-katteet ovat kierrätettäviä ja omaavat hyvät vesihöyryn läpäisyarvot. PVC-kate soveltuu yhtä hyvin loiville katoille, kuin myös kalteville, kaareville ja pystysuorille pinnoille. Yleisimmät värit ovat tummanharmaa sekä vaaleanharmaa.

Polymeeri polyvinylikloridi, PVC, kuuluu ryhmään kestomuovit. Ne muuttuvat lämmitettäessä muotoiltaviksi ja jäähtyessään materiaali jäykistyy uudelleen. Kestomuoveja voidaan hitsata kuumailmalla.

PVC-kate on taipuisa ja siinä on tukikerroksena joko polyesteriverkko tai lasihuopa. Kate säilyttää joustavuutensa ilman murtumia asentamisen ja käytön aikana, kylmissäkin sääolosuhteissa.

PVC-kate kiinnitetään yleensä mekaanisesti saumastaan ja saumat hitsataan kuumailmahitsauslaitteella, kate säilyttää hitsattavuutensa koko elinkaarensa ajan.

Jätä soittopyyntö,
otamme yhteyttä!

010 231 0550