RUUFFI OY

Ruuffi Oy saneeraa vanhoja sekä urakoi uusia vesikattoja. Urakoimme myös piha –ja parkkitasojen rakenteita. Tarjoamme vedenpitävää kattamis- ja eristyspalvelua kumibitumikermeillä sekä PVC- ja EPDM katteilla. Kattavat huoltopalvelut ovat myös osaamisaluettamme.

Päätoimialueemme on Etelä-Suomi ja meiltä löytyy ratkaisu niin pieneen kuin suureenkin huopakattomurheeseen.

Asiakkaitamme ovat teollisuus ja tuotanto, logistiikka, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt, kunnat ja kaupungit sekä rakennusliikkeet


Ruuffi Oy perustettu vuonna 1992 ja nykymuotoisena olemme toimineet vuodesta 2010. Toimimme parinkymmenen ammattilaisen voimin. Olemme Katepal Oy:n ja toimivan johdon omistama yhtiö ja osa Aro-Yhtymää.
Aro-Yhtymä Oy on suomalainen perheyritys, joka on maamme merkittävimpiä autoalan toimijoita sekä johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja.

Konserniin kuuluvat emoyhtiön sataprosenttisesti omistamat Autokeskus Oy ja Katepal Oy.

Toimihenkilöillämme on vankka, yhteensä yli 100-vuoden ja tuhansien kohteiden kokemus suomalaisista katoista. 


Alkuperäisiin arvoihin kirjattiin, että haluamme olla: haluttu yhteistyökumppani asiakkaillemme ja sidosryhmille, hyvä työnantaja, yhteiskunnallisesti vastuullinen ja kannattava yritys. Näistä on pidetty kiinni ja meillä on lukuisia toistuvasti ostavia asiakkaita, henkilökuntamme vaihtuvuus on erittäin vähäistä ja luottoluokituksemme korkein mahdollinen AAA.

Ruuffi Oy:n tilaajavastuulain edellyttämät tiedot löytyvät osoitteesta vastuugroup.fi.
Olemme Kattoliitto Ry:n jäsenliike ja meillä on Rakentamisen laatu RALA ry:n pätevyys

yritys-kaupunkikuva-logolla

 

Ruuffin pääyhteistyökumppani vedeneristeiden osalta on Katepal Oy. Katepal Oy on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja. Se on perustettu v. 1949. Tuotantolaitokset sijaitsevat Lempäälässä, Tampereen naapurissa.

Päätuoteryhmiä ovat SBS-kumibitumipohjaiset rullatavarat, kattolaatat, sivelyaineet ja pakattu bitumi.

Loiva katto, pulpettikatto tai sisäpuolisella vedenpoistolla varustettu katto. Usein näillä yhteinen nimittäjä, tasakatto. 70-luvulla tehty ja eristeenä vuotava kattohuopa. Nykyaikaiset bitumikermit, ammattitaitoiset ja koulutetut bitumieristäjät ovat onneksi tuon myytin murtaneet.

Tuotteet ovat eurooppalaisten harmonisoitujen tuotestandardien mukaisesti CE-merkittyjä. Lisäksi tuotteilla on useiden vientimaiden tyyppihyväksynnät. Katepal Oy noudattaa sertifioitua ISO 9001 -laatujärjestelmää. Ympäristöasiat huomioimme kaikessa toiminnassamme.

Katepal Oy:n jatkuva tuotekehitys on suuntautunut katteiden kestävyyden ja käyttäjäystävällisyyden lisäämiseen. Perinteisistä “kattohuovista” on tullut nykyaikaisia kumibitumikermejä ja kattolaattoja, joissa yhdistyvät asennuksen helppous, upea ulkonäkö ja pitkäaikaiskestävyys.

Työmaan toteutuksen aikana työnjohtomme suorittama aktiivinen laadunvalvonta takaa parhaan lopputuloksen.

yritys-katepal

Huoltopalvelumme kautta asiakkaamme saavat avun tarvittaessa nopeasti huoltoautomme muodossa.

Korkean laadun takeena toimivat tietysti asennustyötä tekevät ammattiylpeät ja koulutetut ”ruuffit”. Asennustyö tehdään valmistajien asennusohjeiden sekä oman työohjeemme mukaisesti. Kaikilla työntekijöillämme on voimassa olevat tulityökortit sekä työturvallisuuskortit. Urakoimallemme katolle annamme 10 vuoden takuun.