Ruuffi Oy

Ruuffi Oy urakoi uusia sekä saneeraa vanhoja vesikattoja. Urakoimme myös piha –ja parkkitasojen rakenteita. Tarjoamme vedenpitävää kattamispalvelua sekä kumibitumikermeillä että PVC-katteilla. Ruuffi Oy on Katepal Oy:n ja toimivan johdon omistama yhtiö.

Ruuffi Oy perustettu vuonna 1992. Liikevaihto vuonna 2017 oli 2,7 M€.

Toimihenkilöillämme on vankka, yhteensä yli 100-vuoden ja tuhansien kohteiden, kokemus suomalaisista katoista.

Ruuffin pääyhteistyökumppani vedeneristeiden osalta on Katepal Oy. 
Katepal Oy on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja. Se on perustettu v. 1949. Tuotantolaitokset sijaitsevat Lempäälässä, Tampereen naapurissa. Päätuoteryhmiä ovat SBS-kumibitumipohjaiset rullatavarat, kattolaatat, sivelyaineet ja pakattu bitumi.


Tuotteet ovat eurooppalaisten harmonisoitujen tuotestandardien mukaisesti CE-merkittyjä. Lisäksi tuotteilla on useiden vientimaiden tyyppihyväksynnät. Katepal Oy noudattaa sertifioitua ISO 9001 -laatujärjestelmää. Ympäristöasiat huomioimme kaikessa toiminnassamme.Katepal Oy:n jatkuva tuotekehitys on suuntautunut katteiden kestävyyden ja käyttäjäystävällisyyden lisäämiseen. Perinteisistä “kattohuovista” on tullut nykyaikaisia kumibitumikermejä ja kattolaattoja, joissa yhdistyvät asennuksen helppous, upea ulkonäkö ja pitkäaikaiskestävyys.

Ruuffi Oy:llä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus.

Ruuffi Oy:n tilaajavastuulain edellyttämät tiedot löytyvät osoitteesta tilaajavastuu.fi.

Ruuffi Oy on Kattoliitto Ry:n jäsenliike ja meillä on Rakentamisen laatu RALA ry:n pätevyys

kattoliitto RALA_patevyys_RGB luotkump_nega_CMYK_v1
AAA-logo-2017-FI-transparent

Jätä soittopyyntö,
otamme yhteyttä!

010 231 0550