Uudisrakentaminen

Ruuffi Oy urakoi uudisrakennuskohteisiin vesikattojen sekä pihakansien veden -ja lämmöneristystöitä. Urakoimme myös perusmuurien vedeneristystöitä.

Kohteet voivat olla isoja tai pieniä. Yksinkertaisimmillaan uudet bitumikermikatteet asennetaan suoraan tilaajan asentamalle alustalle.

Laajemmassa kokonaisuudessa urakoimme miltei kaiken mahdollisen mm.:

  • höyrysulku 
  • lämmöneristys
  • kevytsorakatot
  • vedenpoisto; kattokaivot, ulosheittäjät
  • vesikattojen vedeneristeet 
  • käännettyjen rakenteiden vedeneristeet 
  • viherkattojen vedeneristeet 
  • viherkattojen rakenteet
  • yksityiskohdat; putket, läpiviennit, hormit, tarkastusluukut, kattoikkunat
  • pellitykset; räystäiden -ja läpivientien pellitykset

Myönnämme urakoimillemme katoille 10-vuoden takuun. Muodostuvat jätteet lajitellaan pääurakoitsijan vaatimusten mukaisesti.

 

 

Vedeneristymateriaalit

Kumibitumikermit

Urakoidessamme kattoja materiaaleina ovat kotimaiset tuoteluokkavaatimukset täyttävät SBS-modifioidut kumibitumikermit.

Modifioinnissa bitumiin on lisätty SBS-kumia. Modifioinnin tarkoituksena on parantaa bitumikermien ominaisuuksia, jotka parantavat niiden toimivuutta ja kestävyyttä. SBS-kumi parantaa erityisesti bitumikermien kylmäominaisuuksia ja tekee bitumimassasta elastisen.

sisaltokuva-Bisnesmestari-Oy-Valkolammentie-2-Loviisa-6

PVC-muovikermit

Urakoidessamme loivia kattoja katemateriaaleina käytetään myös PVC-muovista valmistettuja 1-kerroskatteita. Ne soveltuvat kaikkiin käyttöluokkiin ja niistä muodostuva kate on jatkuva, eli niiden saumat kestävät vedenpainetta. PVC-kate kuuluu paloluokitukseltaan luokkaan BROOF (t2) ja se on paloa ylläpitämätön (itsestään sammuva) eikä asennustyössä käytetä avotulta.

PVC-katteet ovat kierrätettäviä ja omaavat hyvät vesihöyryn läpäisyarvot. PVC-kate soveltuu yhtä hyvin loiville katoille, kuin myös kalteville, kaareville ja pystysuorille pinnoille. Yleisimmät värit ovat tummanharmaa sekä vaaleanharmaa.

Polymeeri polyvinylikloridi, PVC, kuuluu ryhmään kestomuovit. Ne muuttuvat lämmitettäessä muotoiltaviksi ja jäähtyessään materiaali jäykistyy uudelleen. Kestomuoveja voidaan hitsata kuumailmalla.

PVC-kate on taipuisa ja siinä on tukikerroksena joko polyesteriverkko tai lasihuopa. Kate säilyttää joustavuutensa ilman murtumia asentamisen ja käytön aikana, kylmissäkin sääolosuhteissa.

PVC-kate kiinnitetään yleensä mekaanisesti saumastaan ja saumat hitsataan 

photo-kesko_H-halli

Pääyhteistyökumppanina vedeneristeiden osalta toimii Katepal Oy.

Tuotteista ja ratkaisuista tarkempaa tietoa materiaalivalmistajan kotisivuilta.